Neem contact met ons op!
+31 (0)78 612 6666

MANAGEMENT ASSISTENT (M/V) 32 – 36 uur per week

ONS Fiber groeit!

Hierdoor groeien ook onze ondersteunende werkzaamheden. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij je bij ons verder ontwikkelen, reageer dan snel op onze vacature.

MANAGEMENT ASSISTENT (M/V)
32 – 36 uur per week

Wat je gaat doen:
Als management assistent zorg je mede voor een goede planning en organisatie van het werk, ondersteun je de directie met o.a. haar agendabeheer, controleren van contracten met leveranciers en klanten, personele zaken en overige taken die op haar bordje liggen. Je verzorgt de zakelijke correspondentie en coördineert een goede communicatie en informatie tussen de diverse afdelingen. Daarnaast bereid je vergaderingen en beurzen voor en zorg je tevens voor een correcte vastlegging van de gemaakte afspraken. Door jouw nauwkeurige wijze van archiveren zijn documenten terug te vinden in minimale tijd. Je bent verder verantwoordelijk voor de afhandeling van facilitaire zaken, inkoop van kantoorartikelen en budgetbewaking op dit onderdeel.
Je ondersteunt onze administratie met het uitvoeren van operationele werkzaamheden zoals o.a. het verwerken van in- en verkoopfacturen in ons financiële pakket. Kortom een afwisselende baan in een klein team bij een groeiend bedrijf.

Wat jij kan:
Je bent goed in het organiseren van zowel interne als externe vergaderingen. Je bent actiegericht en snapt wat er moet gebeuren als de organisatie iets nodig heeft. Je schroomt niet om knopen door te hakken en durft beslissingen te nemen. Je hebt een MBO werk- en denkniveau, hebt al enige jaren ervaring in een soortgelijke functie en hebt affiniteit met financiële gegevens. Naast een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, is beheersing van de Engelse taal een pré.

Wat wij bieden:
Wij bieden een dienstverband in een klein, informeel team met als standplaats Alblasserdam. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ontwikkeling en opleiding staan bij ons centraal.

Wie wij zijn:
ONS Fiber Parts & Tools BV te Alblasserdam is in Nederland in ruim 10 jaar tijd uitgegroeid tot marktleider op het gebied van glasvezellas- en meetapparatuur in de Telecommarkt. Middels verkoop, service & advies bieden wij onze klanten een op maat gesneden oplossing voor de telecommarkt. Ons portfolio bestaat uit de sterkste merken die de Telecommarkt kent. In combinatie met de diepgaande technische knowhow vervult ONS Fiber een belangrijke sleutelrol in deze markt. Binnen ONS fiber staat service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Reageren:
Ben je enthousiast? Mail je motivatiebrief met CV naar Bianca Berbers via Bianca.Berbers@onsfiber.com.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacature wordt niet op prijs gesteld.

?>