Neem contact met ons op!
+31 (0)78 612 6666

Disclaimer

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op deze webpagina https://www.onsfiber.com. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. ONS Fiber Parts & Tool B.V. aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

Informatie en aanbevelingen op deze webpagina kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke)niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze webpagina berust bij ONS Fiber Parts & Tools B.V. of bij derden welke bij toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan ONS Fiber Parts & Tools B.V.. Vermenigvuldigen in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan door voorafgaande toestemming door ONS Fiber Parts & Tools B.V.

?>