Neem contact met ons op!
+31 (0)78 612 6666

Corona Update

Geachte relatie,

Op zondag 15 maart zijn door de overheid nieuwe maatregelen uitgevaardigd om de verspreiding van het Coronavirus te beperken. Binnen ONS Fiber hebben wij getracht onze bedrijfsvoering hierop af te stemmen en hebben verdere maatregelen getroffen met als doel de gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen. Uiteraard doen wij tegelijkertijd onze uiterste best om de dienstverlening aan klanten op het gebruikelijke hoge peil te handhaven.

Voorraad
De voorraadsituatie van ONS Fiber ligt nog op het bekende hoge niveau.
U kunt u bestellingen via onze webshop plaatsen: https://www.onsfibershop.com
Daar waar nodig en/of gewenst kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling voor nadere informatie en alternatieve producten.

Opening vestiging Alblasserdam

ONS kantoor in Alblasserdam is geopend maar deels bemand.
De verkoopmedewerkers werken van huis uit en zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden van 08:00 tot 17:00 uur.
Volledigheidshalve hierbij de telefoonnummer en e-mailadressen:

Bellen naar 078-6126666

Voor verkoop mailen naar sales@onsfiber.com

Voor service/onderhoud mailen naar service@onsfiber.com

Leveringen van goederen blijven vooralsnog op de bekende wijze doorlopen. Wel verzoeken wij u vriendelijk om de komende weken zoveel als mogelijk uw bestellingen via e-mail, onze webshop of telefonisch te plaatsen.

Deze worden per koerier aan u verzonden.

M.b.t. de reparatie-onderhoud aan uw apparatuur, gaarne voor zover mogelijk deze per koerier naar ONS Fiber te verzenden. Wij zullen deze ook per koerier aan u retour verzenden.

We trachten ernaar om zo min mogelijk personen in ons kantoor te ontvangen om verspreiding te voorkomen.

Voor spoedgevallen aan uw apparatuur gelieve eerst contact op te nemen op het volgende telefoonnummer: 078-6126666, bereikbaar tussen 08:00-17:00 uur. We gaan eerst kijken of we het probleem telefonisch voor u kunnen oplossen. Mocht dit niet het geval zijn gaan we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Onze bezetting is op dit moment minder dan u van ONS gewend bent, houdt u er rekening mee dat de reparaties iets langer gaan duren dan gebruikelijk.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Zodra wij weer wijzigingen in onze dienstverlening gaan doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, informeren we u via onze website en via de e-mail. Houdt u deze nauwlettend in de gaten.

Overige maatregelen

Uiteraard hebben wij in de logistiek, de distributie, de verkoop en binnen onze kantoren de hygiënemaatregelen van het RIVM nauwkeurig opgevolgd, stimuleren wij thuiswerken en verzoeken wij zo min mogelijk contact met andere personen te hebben. Dit alles om verdere verspreiding van de ziekte zoveel mogelijk tegen te gaan.

Wij wensen u allen heel veel sterkte en vooral gezondheid in de komende periode en hopen elkaar weer gezond te kunnen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

ONS Fiber Team

?>