Neem contact met ons op!
+31 (0)78 612 6666

Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

Fijne Feestdagen!
Happy Holidays!
Beste relatie,
Dear all,

De directie en medewerkers van ONS Fiber danken u voor een succesvol jaar vol mooie projecten en waardevolle contacten. Ook danken wij u voor uw voortdurend vertrouwen in ONS. Hierdoor blijven wij scherp en gemotiveerd om u ieder jaar nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar.
Traditiegetrouw, zullen wij geen relatiegeschenken geven. Dit jaar wordt het hiervoor bestemde bedrag besteed aan de Stichting ‘Forever Fun’.

Het ONS Fiber Team

The management and staff of ONS Fiber thank you for a successful year filled with great projects and valuable contacts. We also thank you for your continued trust in ONS. This keeps us sharp and motivated to be of better service to you every year. We wish you a Merry Christmas and a Happy and Prosperous New Year.
True to our tradition, instead of business gifts the amount intended for this is spent on the ‘Forever Fun’ foundation.

The ONS Fiber Team

?>