ONS Fiber aanwezig bij Elektrotechniek2015 in de Jaarbeurs

 • 18 augustus 2015  

  Elektrotechniek wordt van 29 september tot en met 2 oktober gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Het idee achter de beurs is totaal vernieuwd. Van beurs naar event.

  Elektrotechniek toont de nieuwste innovaties in praktijk. In een woning, in de industrie, in de utiliteitsbouw en in de infrastructuur en energie. Op de beursvloer worden deze omgevingen nagebouwd, voorzien van state-of-the-art innovaties in een werkende,realistische opstelling. Voor bezoekers een unieke gelegenheid om al deze totaaloplossingen werkend bij elkaar te zien. Uiteraard worden deze toepassingen zo ingebouwd dat er alle ruimte is om te kijken naar de techniek erachter.

  De beurs ademt uit dat alles wat in Nederland gebeurt, te danken is aan de kennis en de inspanning van de elektrotechnische sector. Ouderen langer thuis laten wonen, de Elektrotechnische sector maakt het mogelijk. Energiebesparen. Ja, graag. De elektrotechnische sector maakt dit mogelijk. De hele keten – van system integrator en paneelbouwer tot de installateur – maakt gezamenlijk alles mogelijk wat er in Nederland gebeurt.Elektrotechniek brengt de toekomst dichterbij.

  Kom naar de stand van ONS Fiber en laat u voorlichten over onze nieuwe producten en mogelijkheden. Zo zullen wij op de beurs ons unieke product voor FITH “Glasvezel in mijn huis” tonen! Hiermee is het mogelijk om in de meeste situaties een glasvezelverbinding in de bestaande elektriciteiteitsbuizen aan te leggen. De volledige internetsnelheid en stabiliteit blijft hiermee behouden… door uw hele woning!

  Schrijf u gratis in op de website van het event en kom naar de Jaarbeurs in Utrecht.

  Elektrotechniek_logo_FC_2015_NL